Auto huren Turkije

Een auto huren Turkije is helemaal niet duur en zorgt er meteen voor dat u u makkelijk en snel overal naartoe kunt gaan. Er zijn diverse autoverhuur maatschappijen actief in Turkije die wereldwijd actief zijn, dit heeft zo z’n voordelen aangezien het helder is wat hun voorwaarden zijn en de verzekeringen. Want als u eenmaal in Turkije bent en ter plekke een huurauto wilt regelen dan komt u ook veel kleine bedrijfjes tegen, hier hoeft natuurlijk niets mis mee te zijn maar wij zouden dit aanraden. Het is namelijk belangrijk als u in Turkije bent dat u ook goed verzekerd bent en in een auto rondrijd die veilig is. Bij de grote maatschappijen weet u dat dit goed geregeld is en kunt u uw auto ook makkelijk en snel van tevoren reserveren.

De voordelen van een auto huren in Turkije is dat u flexibel bent en “vrij”. U bent namelijk niet afhankelijk van georganiseerde reizen met de bus en de tijdstippen wanneer deze aangeboden worden, u kunt namelijk overal op eigen gelegenheid naartoe. Verder kunt u er voor kiezen om voor een paar dagen een auto te huren, of juist uw hele vakantie in Turkije. Een huurauto is dan ook zeker aan te raden voor de mensen die niet lang op een plek kunnen blijven en wat van Turkije willen zien zonder afhankelijk te zijn van excursies.

Huurauto aanbieders

Er zijn diverse autoverhuurmaatschappijen actief in Turkije en Kemer. We hebben hieronder een kleine selectie neergezet zodat u makkelijk kunt zien of het wat voor u is. Klik op de logo’s om meteen naar het aanbod van huurauto’s te gaan in Turkije.

Sunnycars Turkije

Met Sunnycars kiest u voor een autoverhuurmaatschappij in Turkije waarbij u verzekerd bent van vele standaard voordelen. Bij de huurprijs zit namelijk echt veel standaard in, denk aan o.a. ongelimiteerde kilometers, goede WA verzekering, verzekering tegen schades/diefstal en goede service. Met een ruim aanbod aan huurauto’s en een duidelijke website waar u makkelijk en snel kunt terugvinden of er auto’s beschikbaar zijn die aan uw eisen voldoen is Sunnycars Turkije een betrouwbare partner waar u achteraf geen gezeur heeft mocht er toch iets onverwachts gebeuren met de auto.

Bekijk hier het totale aanbod aan huurauto’s Turkije van Sunnycars

Hertz

Een van de grootste autoverhuurmaatschappijen wereldwijd is Hertz, ze zijn namelijk overal ter wereld terug te vinden. Er is eigenlijk geen vliegveld waar ze niet aanwezig zijn, en ook in veel steden hebben ze servicepunten en verhuurlocaties. Bij Hertz heeft u ook veel standaard voordelen en aantrekkelijke prijzen voor huurauto’s.

Bekijk hier het totale aanbod aan huurauto’s Turkije van Hertz

Auto huren Turkije – Aanrader?

Voor degene die een luie vakantie wilt hebben en misschien een keer wat wilt doen is een huurauto niet meteen aan te raden, maar voor degene die avontuurlijk zijn en lekker wat steden en bezienswaardigheden Turkije willen zien is het zeker een aanrader. De prijzen voor een huurauto liggen niet bijzonder hoog, en de wegen in Turkije rondom de toeristische plaatsen en in de steden zijn goed te doen.

Wilt u niet afhankelijk zijn en veel zien dan is een huurauto zeker een aanrader!

Kemer Turkije
Logo
Shopping cart