Hotel Ayaz Aqua

385.00

Zonvakantie Turkije / Bodrum met verblijf in een 3-sterren hotel – modern hotel op ca. 100 m van het strand en nabij het gezellige centrum van Gümbet Lekker op vakantie naar Hotel Ayaz Aqua in Turkije met Kras reizen boekt u nu snel en makkelijk via Kemer-Turkije.nl en geeft u een goed verzorgde vakantie naar dit prachtige land.

Beschrijving

Vakantiebestemming omschrijving: Zonvakantie Turkije / Bodrum met verblijf in een 3-sterren hotel – modern hotel op ca. 100 m van het strand en nabij het gezellige centrum van Gümbet

Via Kemer-Turkije.nl vind u vele soorten vakanties naar Turkije met daarbij de focus op Kemer zelf. Met o.a. Kras kunt u op een voordelige manier een vakantie naar Turkije boeken en daarbij profiteren van diverse acties als vroegboekkorting, last minute en andere acties. Deze bestemming Hotel Ayaz Aqua heeft op dit moment een waardering van 7.2. Wij bieden zelf geen vakanties aan, maar met Kras hebben we een reispartner die vele mooie vakanties naar dit prachtige en zonnige land aanbied.

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Service Type

Aantal Sterren

This entry was posted in . Bookmark the permalink.